Pekárske kvasy
Magimix RITESA
Kvas vo forme pasty na výrobu tradičného slovenského chleba zaručujúci jeho optimálnu kyslosť. Pri výrobe sa odporúča použiť prípravok Magimix Tolerant na dosiahnutie optimálneho objemu a čerstvosti finálnych výrobkov.
- zabezpečenie elastickej striedky s rovnomernými pórmi
- výborná chuť a príjemná vôňa finálnych výrobkov
- vhodný na každý druh chleba, aj tých špeciálnych
Balenie:
30kg PP vedro
Skladovanie:
Za účelom zachovania účinku skladujte na suchom a dobre vetranom mieste.

Magimix tekutá RITESA
Tekutý kvas na výrobu tradičného slovenského chleba zaručujúci jeho optimálnu kyslosť.
- zabezpečenie elastickej striedky s rovnomernými pórmi
- výborná chuť a príjemná vôňa finálnych výrobkov
- vhodný na každý druh chleba
- jednoduché dávkovanie
Balenie:
11 kg PP vedro
Skladovanie:
Za účelom zachovania účinku skladujte na suchom a dobre vetranom mieste.

Štartovacia kultúra LV
Štartovacia kultúra na prípravu kvasov
- zmes živých baktérií a kvasiniek určených na prípravu kvasov
- neobsahuje žiadne prídavné látky
- cestu dodáva požadovanú kyslosť a bohatú arómu
- zaručená čistota aktívnych kvasných kultúr pre Vaše cesto
- skracuje čas potrebný na výrobu kváskových produktov
- dlhá trvanlivosť štartovacej kultúry, potrebné skladovať v mraze
Balenie:
100g
Skladovanie:
Za účelom zachovania účinku skladujte na suchom a dobre vetranom mieste.
