Pekárske zmesi

Pekárske kvasy

Magimix RITESA

Kvas vo forme pasty na výrobu tradičného slovenského chleba zaručujúci jeho optimálnu kyslosť. Pri výrobe sa odporúča použiť prípravok Magimix Tolerant na dosiahnutie optimálneho objemu a čerstvosti finálnych výrobkov.

  • zabezpečenie elastickej striedky s rovnomernými pórmi
  • výborná chuť a príjemná vôňa finálnych výrobkov
  • vhodný na každý druh chleba, aj tých špeciálnych

Balenie:
30kg PP vedro

Skladovanie:
Za účelom zachovania účinku skladujte na suchom a dobre vetranom mieste.

Magimix tekutá RITESA

Tekutý kvas na výrobu tradičného slovenského chleba zaručujúci jeho optimálnu kyslosť.

  • zabezpečenie elastickej striedky s rovnomernými pórmi
  • výborná chuť a príjemná vôňa finálnych výrobkov
  • vhodný na každý druh chleba
  • jednoduché dávkovanie

Balenie:
11 kg PP vedro

Skladovanie:
Za účelom zachovania účinku skladujte na suchom a dobre vetranom mieste.

Štartovacia kultúra LV

Štartovacia kultúra na prípravu kvasov

  • zmes živých baktérií a kvasiniek určených na prípravu kvasov
  • neobsahuje žiadne prídavné látky
  • cestu dodáva požadovanú kyslosť a bohatú arómu
  • zaručená čistota aktívnych kvasných kultúr pre Vaše cesto
  • skracuje čas potrebný na výrobu kváskových produktov
  • dlhá trvanlivosť štartovacej kultúry, potrebné skladovať v mraze

Balenie:
100g

Skladovanie:
Za účelom zachovania účinku skladujte na suchom a dobre vetranom mieste.